Cumartesi, Şubat 07, 2009

66.65 TL'ye her yöne sınırsız!.. konuşun

Avea "Her yöne sınırsız" isimli tarifeyi tanıttı. Aylık sadece 55 TL (Vergiler dahil 66,65 TL) karşılığında 10 bin dakika görüşme imkanı sağlayacak olan tarifeden yararlanan kullanıcılar bu ücret içerisinde sabit hatlar, diğer operatörler ve Avea kullanıcıları arasında Türkiye içi telefon görüşmelerini yapabilecek. Sadece sesli görüşme ücretini karşılayan tarifede SMSler ise ücretlendirilecek.
Aylık 10 bin dakikayı aşan konuşma süreleri ise dakikası 48 lira 47 kuruştan faturalandırılacak.
Avea, hatların şirket santrallerinde kullanıldığının farkına vardığı durumlarda ise bunu kullanan şirketler hat başına 300 TL ceza ödeyecek ve tarifesi de Heryöne500 tarifesine geçirilecek.

Vodafone ve Turkcell'den numaralarını Avea'ya taşıyan kullanıcılar Avea'nın "Her Yöne Sınırsız" tarifesine hiçbir ücret ödemeden geçebilirken, halen Avea'nın Faturalı ve Faturasız hat tarifelerini kullanan aboneleri ise bir defaya mahsus olmak üzere 66,65 TL tarife değiştirme ücreti ödeyecekler.

Kendi tarifelerinden bile avantajlı

Avea'nın "Her Yöne Sınırsız" tarifesi kendi sunduğu paketler de dahil olmak üzere en avantajlı tarife.

Her Yöne konuşturan tarifeler, aylık konuşma dakikaları ve aylık KDV ve ÖİV dahil fiyatları şöyle;

Avea Her Yöne Sınırsız Tarifesi 66,65 TL
Turkcell Hekesle 600 72,7 TL
Vodafone Cep Konuş 750 Tarifesi 90,89 TL
Avea Her Yöne 1.000 Tarifesi 109,07 TL

Dipnot Bilgileri:

  • Yurtiçi aramalar için geçerlidir.
  • Aylık toplam hatbaşı 10.000 dk üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilebilir ve KDV ve ÖİV dahil 48,47 Kr/dk üzerinden faturalandırılır. Avea tarife kapsamında sınırsız kullanımların kötüye kullanıldığından şüphelendiği durumda müdahale hakkını saklı tutar.
  • Tarife kapsamındaki hatlar FCT Cihazları ile kullanılamaz. Aksi durumun tespiti halinde abone hat başına 300 TL ücret ödemeyi ve AVEA'nın hattı HerYöne500 tarifesine taşıyabileceğini kabul eder.
  • Mevcut aboneler "heryonesinirsiz" yazıp 6363'e SMS ile göndererek ve online işlemler menüsünden "HerYöne Sınırsız" tarifesine geçebilirler.
  • Diğer avantajlı Avea tarifelerinden "HerYöneSınırsız" tarifesine geçilmesinin ücreti bir defaya mahsus KDV ve ÖİV dahil
    66,65 TL'dir.
  • Aylık ücret 55 TL
    Şebekeiçi Sınırsız - Ücretsiz
    Sabit hatlar Sınırsız - Ücretsiz
    Diğer Operatör Sınırsız - Ücretsiz
    SMS 21 Kr / SMS

    Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir.

Hiç yorum yok: