Cuma, Eylül 29, 2006

Sony Ericsson bluetooth saat


\
sony ericsson ve saat firması Fossil işbirliği ile hazırlanan
bluetooth destekli bu saat ile telefonunuzu yönetebiliyorsunuz.
arayanı saatin ekranında görebilme telefonu kullanmanın güç olduğu anlarda(araç kullanırken) saatiniz vasıtasıyla desteklenen bluetooth fonksiyonlarını kullanabilme.detaylı bilgi..
Interactive 3000 soruluk TOEFL test Türkçe


1. Sıkıştırılmış dosyayı açtıktan sonra programı çalıştırın.

2. Gelen ekranda sağ üst köşede '' DISMISS DIRECTIONS '' yazan yere tıklıyoruz

3. Karşımıza her bölümde 2o soru olan 150 bölüm gelecek . 1 den başlayın

4. ****Burası ÖNEMLİ****
Cevaplandırırken;
Altı çizili soruların YANLIŞ olanlarını , boşluk bırakılıp seçenek verilmiş
soruların da doğru olanlarını 1 defa seçip ( seçilince sarı oluyor zaten )
NEXT tuşuna basın , hemen ardından sol taraftaki ANSWER / CONFIRM tuşuna basıp
diğer soruya geçin.

Bölüm bitince gelen ekranda Eğer cevaplarınızı kontrol etmek istiyorsanız;

'' REWIEW '' butonuna basın. Soruların cevaplarını göreceksiniz, eğer help
tuşuna basarsanız konyla ilgili kısa ve faydalı bir açıklama bulacaksınızç
Burdan OK ile çıkıp diğer sorukarın cevaplarına geçebilirsiniz.



WinRAR Crystal Edition 2006


WinRAR Crystal Edition 2006

Dosya Sıkıştırma Programımızın Arayüzünün değişmiş hali cok hoş..

Download
Windows Media Player 11 Skin For Winamp5









Folder Lock 5.6.1


3,45 MB

Folder Lock yazılımı ile sabit sürücünüzdeki tüm klasörlere, dosyalara, resimlere, dökümanlara ve aklınıza gelebilecek her türlü dosyaya kilit koyabilirsiniz. İsterseniz yazılımın kendi oluşturduğu bir kasaya çok önemli dosyalarınızı atabilir ve insanların görmesini engelleyebilirsiniz. Yazılım şifreleme işlemini 2 saniyede yapacak kadar iddialı ve hızlı. Tek bir fare tıklaması ile şifreleme yapabilecek kadar da basit.
Dosyaları şifreleme işleminde DOS altından dahi açılmıyor, üstelik sistem kendiliğinden açılıp kapansa bile her seferinde kendiliğinden şifre koruması devreye giriyor. Hem flaş diskleri hemde disket sürücüsünü şifreleyebilme özelliği de bulunuyor. Desteklediği dosya formatları; FAT16, FAT32, NTFS, EFS.

Folder Lock is a fast file-security program that can password-protect, lock, hide and encrypt any number of files, folders, drives, pictures and documents in seconds. Protected files are hidden, undeletable, inaccessible and highly secure. It hides files from kids, friends and co-workers, safeguards them from viruses, trojans, worms and spyware, and even protects them from networked PCs, cable users and hackers. Files can also be protected on USB Flash Drives, Memory Sticks, CD-RW, floppies and notebooks. Protection works even if files are taken from one PC to another on a removable disk, without the need to install any software. It locks files in Windows, DOS and even Safe Modes. Additional Options include Stealth Mode, Hacker Attempt Monitoring, Shred files, AutoLock, Auto Shutdown PC, Lock your PC, Erase PC tracks, 256-bit Blowfish Encryption and Context Menu in Explorer. Works on Windows 2003/XP/2000/NT/Me/98 and all kinds of disk types like FAT16, FAT32, NTFS. Folder Lock is the most downloaded file-security program in the market today.

Perşembe, Eylül 28, 2006

Google, İspanyolca kitapları dijital ortama taşıdı


Madrid Complutense Üniversitesi ve Google işbirliğiyle binlerce İspanyolca kitap dijital ortama taşındı


Google'den yapılan yazılı açıklamada, Madrid Complutense Üniversitesi Kütüphanesinin, Google Kütüphane Projesine dahil olmasıyla, İspanyol edebiyatında yer alan kitapların dünya genelinde milyonlarca insana ulaşacağı bildirildi.

Aynı zamanda Fransızca, Almanca, Latince, İtalyanca ve İngilizce'den İspanyolca'ya çevrilmiş kitapların da dijital ortama taşınacağı aktarıldı.

Kullanıcılar, Google Book Search üzerinden arama yaparak İspanyolca kitapları okuyabilecek

sony mylo


sony mylo
sony mylo

sony psp ile kazandığı başarıyı kişisel taşınabilir eğlence üssü olacağa benzeyen mylo ile devam ettirecek gibi, ben fazla konuşmayacam işte özellikleri sitede tanıtım çok iyi delikanlı yeterince konuşuyor.
fiyatı:$ 349.95
özellikle my life online reklamı güzelde kendini kısıtlayıcı bir çok özelliğide var bence mesela sd kart yerine yine ısrarla memstick kullanıyor.
internetin yavaş yavaş wireless bağlantı sonucu her yerde olması sonucu netten pc2sabit hat ve pc2pc konuşmalarını arttıracağa benziyor , mylo taşınabilir olduğu için cep telefonu gibi görüşme sağlayacak.İlerde bu teknoloji hayatımıza girdiği zaman myloyu bu işin temel taşı olarak anabiliriz :) mylonun vidyosu

Tüm Vista Sürümleri Tek DVD'de

PcWorld Amerika'nın haberine göre Windows Vista'nın tüm sürümleri tek bir DVD üzerinde sunulacakmış.

"Windows Anytime Upgrade" isimli yeni fikir ile Windows Vista'nın tüm sürümleri tek DVD üzerinde toplanacak. Kullanıcının girdiği ürün anahtarına göre satın aldığı sürüm etkinleştirilecek. Kullanıcı ileride bir üst sürüme terfi etmek istediğinde sadece parasını verip yeni bir ürün anahtarı alacak. Yeni bir DVD'ye ihtiyaç duymayacak.

Adsl Hız Testi



Dünya haritası üzerinde seçtiğiniz belli noktaları baz alarak adsl hızınızı tespit ediyor.ve isterseniz sonuçlarınızı websitenizde yayınlayabileceğiniz birde imaj kodu üretiyor.örneğin. adsl hızınızı test
etmek için bu linki kullanabilirsiniz.