Pazartesi, Ekim 02, 2006

Turkcell, TurkcellPDA’yi Hizmete Sundu

Turkcell, modern hayatın tüm iletişim ve eğlence ihtiyaçlarına bir arada cevap veren TurkcellPDA’yi kullanıcıların beğenisine sunuyor. EDGE üzerinden Internet sayfalarında hızlı dolaşım, anında e-posta okuma ve cevaplama, ekli ofis dosyalarını açıp üzerinde güncelleme yapma ve daha birçok ofis uygulamasına uzaktan erişim sağlayan TurkcellPDA, bu özelliklerinin yanında, 2MP kamerası, MP3 çaları, üstün ses kalitesi ve tasarımıyla da gelişmiş bir cep telefonundan beklenen tüm özellikleri barındırıyor.
Turkcell’in 5-10 Eylül 2006 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’nde düzenlenen “CeBIT Bilişim Eurasia”da ilk kez sergilediği TurkcellPDA, kullanıcıların en güncel e-postalarına, randevu ve adres defteri bilgilerine her an ceplerinden ulaşabilmelerini sağlıyor.

Microsoft Exchange e-postalarını, herhangi bir donanım veya yazılım arabirimine ihtiyaç duymaksızın anında cihaza ulaştıran (push email) TurkcellPDA, bu sayede, yeni eklenen veya değişikliğe uğrayan “Contacts”, “Calendar” ve “Tasks” öğelerini de anında güncelleyebiliyor. Ayrıca, şirket e-posta sunucusu kayıtlarında arama yaparak, TurkcellPDA’de kayıtlı olmayan kişilerin iletişim bilgilerine anında ulaşmak da mümkün. Kablosuz ağları da (WLAN) destekleyen TurkcellPDA, gerekli uyarlama ve ayarlar yapıldığında kurumsal veri ağlarına erişerek birçok ofis uygulamasının kullanılmasına olanak sağlıyor.

TurkcellPDA, kullanıcılara ofis ortamının tüm rahatlığını sunmanın yanı sıra kullanım ve kurulum kolaylığı sağlaması, kamerası, MP3 çaları ve tasarımıyla da gelişmiş bir cep telefonundan beklenen tüm özellikleri barındırıyor.

2MP kamera ile yüksek çözünürlükte çekilen fotoğrafları saklama ve TurkcellMMS ile paylaşabilme imkanı sunan TurkcellPDA, kullanıcılara üstün kalitede müzik dinleme ve video izleme keyfi de sağlıyor. TurkcellPDA, TurkcellExtra mağazalarında, Turkcell Abone Merkezleri’nde ve KVK Shop’larda satılıyor. Ayrıca CepBizden kampanyası dahilinde Turkcell müşterileri TurkcellPDA’ye farklı aylık ödeme seçenekleriyle de sahip olabiliyor.

Hiç yorum yok: